شرکت نگین سبز پویش عسلویه

ارائه خدمات اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کارو خدمات سمپاشی و طعمه گذاری علیه حشرات و جوندگان موذی

پیشنهاد ویژه

چکیده‌ای از ارگونومی در رستوران

  • 20:43

تئوری علم ارگونومی در این خلاصه می شود که هر چه کارمندان شما برای انجام وظیفه خود مراحل کمتری طی کنند به نفع شما خواهد بود. یک آشپزخانه صنعتی ارگونومیک طوری طراحی شده است که کارمند می تواند در یک جا بایستد و تمامی کارهای خود را بدون کوچکترین خم شدن، دست دراز کردن، چرخیدن و راه رفتن انجام دهد. علاوه بر این ارگونومی می تواند میزان آسیب، ناراحتی و خستگی در آشپزخانه را کاهش دهد.

آشپزخانه های رستوران ها اغلب طوری هستند که سرآشپزان را مجبور به ایستادن های بلند مدت درحالت ساکن و بدون حرکت می کنند،که این کار سبب درد و سختی می شود.

بدین منظور، در نظر گرفتن اصول ارگونومی در رستوران حائز اهمیت است. چطور می توانید آشپزخانه ای طراحی کنید تا ایمنی را فراهم آورد و چطور می توانید پرسنل را تشویق کنید تا به صورتی کار کنند که فشار کاری به حداقل برسد؟

ارگونومی علم مطالعه ی افرادی است که به طورموثر در محل کار خود فعالیت می کنند.برای آشپزخانه های صنعتی به خودی خود به معنای داشتن فضای ارگونومیک،آموزش ارگونومیک وهمچنین حرکات موثر در آن فضاست.

آشپزخانه های صنعتی ای که به خوبی طراحی شده باشد به کارمندان اجازه می دهد بدون برخورد با یکدیگر رفت و آمد کنند. این عدم اختلال در اوج شلوغی آشپزخانه سبب هرچه بالاتر رفتن راندمان پخت، تحویل و سود بیشتر برای مجموعه می باشد.

کدهای بهداشت، آشپزخانه های صنعتی را به رعایت قوانین خاصی برای طراحی و ترکیب بندی ملزم می کنند. به عنوان مثال در قانون اکثر ادارات بهداشت فاصله بین دستگاه یخ ساز صنعتی و فاضلاب کف آشپزخانه می بایست حداقل 6 فوت یا 182 سانتیمتر باشد.

برای بهینه سازی مصرف انرژی می بایست یخچال ها و تجهیزات پخت و پز تا آنجا که کارآیی خود را از دست ندهند از هم فاصله داشته باشند. علاوه بر این برای به حداکثر رساندن بهره وری انرژی تجهیزات پخت و پز در مکانی قرار گیرند که هود نصب شده است.

یکی از خدمات شرکت نگین سبز ارزیابی عوامل آرگونومیکی محیط کار است

کارشناسان بهداشت حرفه ای ما آماده ارائه خدمات به شما عزیزان هستند کافیست با ما تماس بگیرید

۰۹۱۲۹۱۷۹۶۴۶

۰۷۷۳۷۲۶۳۸۰۹