-
سه شنبه ششم اردیبهشت ۱۴۰۱
-
22:54
با توجه به این که رعایت استاندارد های بهداشتی در رستوران ها و مراکز تهیه و آماده سازی غذا از اهمیت بسیاری برخوردار است،در نتیجه باید از ورود آفات،جوندگان ،حشرات و جانوران موذی به این محیط ها جلوگیری نمود.انجام عملیات سمپاشی رستوران ها یکی از موثرترین روش های مبارزه برای کنترل و از بین بردن آلودگی های ناشی از نفوذ آفات و حشرات به انبار ،آشپزخانه و رستوران ها می باشد.
گروه نگین سبزپویش عسلویه جهت کنترل آفات در محیط های رستوران ها توانسته با بکارگیری روش های علمی خدمات ارزنده ای به شما عزیزان ارائه دهد.
مراحل چگونگی سمپاشی و کنترل آفات در رستوران ها
بازدید اولیه رایگان توسط متخصصان دفع آفات و بهداشت (شرکت نگین سبز پویش عسلویه)
بررسی کلی محل اختفا و زادو ولد حشرات
مشاوره کلی در مورد بهسازی و ارائه پیشنهادات جهت رفع نقص های بهداشتی که باعث بروز آلودگی شده اند
ارائه برنامه مدون جهت سمپاشی موثر
تعین تعداد دوره های سمپاشی. بر پایه میزان آلودگی
آموزش های لازم در راستای بهسازی محیط از قبیل نصب توری و... جهت جلوگیری از آلودگی مجدد بعد از انجام عملیات سمپاشی
بازدید های دوره ای از محل و در صورت نیاز هماهنگی جهت انجام لکه گیری
شرکت سمپاشی نگین سبزپویش عسلویه
خدمات سمپاشی نگین سبزپویش عسلویه در کنترل حشرات مانند سوسک، مورچه و سایر حشرات که حامل بیماری از طریق پا و اندام خود می باشند که در رستوران ها این امر مهم به حساب می آید که در راستای قوانین بهداشتی و مهم تر از آن معنای غذای سالم در اختیار مشتریان خود قرار دهد.
شرکت" نگین سبزپویش عسلویه” با مجوز رسمی از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی
برای مشاوره رایگان در زمینه سمپاشی رستوران با ما تماس بگیرید
گروه تخصصی نگین سبزپویش عسلویه با تلفیق روشهای مکانیکی شیمیایی شما را در از بین بردن این مشکل یاری می نماید.