-
دوشنبه پنجم شهریور ۱۴۰۳
-
20:2
عوامل زیانآور محیط کـار شـامل گازهـا، بخـارات و ذرات معلـق
جامد و مایع هستند که هر یک از این مواد داراي خطـرات خـاص
بوده و خطرات حاصل از آنها بسته به نوع ، راه ورود، طـ ول مـدت
تماس و تراکم آنها متفاوت می باشد. مواجهه بیش از حد مجاز با
مختلفی گردد.این مواد در محیطهاي کار می تواند سبب مسمومیتها و بیماریهاي
در صنعت پتروشیمی که یکی از صنایع مهم در توسعه اقتصادي
کشور محسوب میگردد، با انجام فرایندهاي متعـدد فـراورده هـا ي
نفتی و مواد اولیهي بسیاري از صنایع دیگر تولیـد مـی گـردد کـه
کارکنان با آلایندههاي متنوع مواجهه یافته و در معـرض خطـرات
جدي قرار می گیرنـد . از جملـه ي ایـن آلاینـده هـا، آلاینـده هـاي
شیمیایی موجود در آزمایشگاه ها میباشند که حین انجام کارهاي
آزمایشگاهی میتوانند در شرایط و موقعیتهـاي خـاص، افـراد در
معرض را دچار انواع مشکلات و بیماري ها نمایند.
به منظور حفاظت از کارکنان آزمایشگاه ها، راهکارهاي متعـددي
اندیشیده شده است. یکی از اولین و مهم ترین راهکارها استفاده از
هودهاي آزمایشگاهی می باشد. در صورتی که این هودها بـه نحـو
مطلوب و مطابق با مشخصات فنی خـود عمـل کننـد، از احتمـال
مواجههي کارکنان با مواد شیمیایی تا حد زیادي کاسـته خواهـد
شد. البته نباید از سایر سیستمهاي حفاظتی مانند سیستم تهویـه
عمومی و وسایل حفاظت فردي در صورت نیاز غافل ماند. از آنجـا
که ممکن است به علل مختلف از جمله نقص در طراحی، سـاخت،
نصب و یا نگهداري هود مورد اسـتفاده داراي عملکـرد مـورد نیـاز
نباشد. بنابراین لازم است به کمک روش هـاي اسـتاندارد موجـود،
عملکرد هـود ابتـدا در محـل سـاخت و سـپس در زمـان نصـب و
استفاده بر اساس برنامه صحیح زمانبنـدي شـده مـورد سـنجش و
ارزیابی قرار گیرد .
یکـی از خدمات نگین سبز ارزیابی هود آزمایشگاه و آشپزخانه است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
09171387144