شرکت نگین سبز پویش عسلویه

ارائه خدمات اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کارو خدمات سمپاشی و طعمه گذاری علیه حشرات و جوندگان موذی

پیشنهاد ویژه

  • 10:0

  • 10:31

سمپاشی رستوران ها

  • 10:26

انجام سمپاشی رستوران توسط کارشناسانی که در این رابطه تجربه موفقی دارند، اهمیت بسیار زیادی دارد. سمپاشی صرفا به کشتن حشرات کوچک یا حتی انواع سوسک و موش خلاصه نمی شود و نمونه های مختلفی دارد. انتخاب بهترین سم رستوران برای دفع حشرات به صورت کامل و همینطور عدم فاسد شدن مواد غذایی یا ایجاد مشکلات تنفسی و ریوی برای پرسنل بیمارستان از جمله موضوعاتی است که باید در انتخاب مرکز سمپاشی به آن توجه کنید

شرکت نگین سبز به عنوان یکی از حرفه ای ترین شرکت سمپاشی در استان بوشهر به کمک کارشناسانی باتجربه و حرفه ای، آماده ارائه خدمات در سراسر استان بوشهر است

اصلی ترین استراتژی سمپاشی نگین سبز ریشه کن کردن دائمی انواع حشرات موذی از جمله موش، مارمولک، موریانه، ساس، سوسک و سایر حشرات است. سمپاشی موش برای رستوران ها بسیار مهم می باشد

بهترین زمان برای سم پاشی رستوران

هیچ زمان مشخصی برای سم پاشی رستوران به عنوان بهترین زمان را نمی توان در نظر گرفت. توجه به برخی اصول مهم سمپاشی رستوران به ویژه اصل انتخاب سم مناسب، بیش از هر فاکتور دیگری حائز اهمیت است. همانطور که در گرمای تابستان یا حتی سردترین روزهای زمستان سرو یک وعده غذایی گرم و خوشمزه در یکی از رستوران های محبوب شهر، حائز اهمیت است!

گرمای شدید در برخی مواقع از اصلی ترین دلایل ورود آفات یا حشرات به رستوران ها محسوب می شوند. هر چند که وجود حشرات موذی می تواند نقش ویژه ای در به خطر انداختن سلامت مشتریان رستوران ها داشته باشد، اما از یک سو نیز باید به انجام سمپاشی های منظم رستوران برای حفظ شهرت یا محبوبیت آن اشاره کرد.

سمپاشی رستوران ها از جهات مختلفی اهمیت دارد، اما پیشگیری از تکثیر باکتری یا آلودگی هایی که می تواند خطرناک ترین بیماری ها را برای انسان به همراه داشته باشد، در درجه اول اهمیت قرار دارد. حشرات یا جوندگان موذی که به واسطه انجام ادرار یا مدفوع باعث انتقال بسیاری از باکتری ها و بیماری ها به انسان می شوند. یکی از شایع ترین مشکلات در صورت عدم انجام سمپاشی های منظم رستوران تکثیر بیماری ها توسط باکتری سالمونلا است.

از طرفی دیگر بازدید از یک مهمان ناخوانده در رستوان شما توسط مشتریان به ویژه سوسک یا موش ها می تواند تاثیر مخرب و فوری بر کسب و کار شما داشته باشد. باید توجه داشته باشید که فصل گرما مهم ترین فصل برای انجام سمپاشی های دوره ای در رستوران است، بی توجهی نسبت به این موضوع عواقب ناامیدکننده ای را برای شما به همراه خواهد داشت

در بین نقاط مختلف رستوران اهمیت سمپاشی سرویس بهداشتی رستوران را نباید نادیده گرفت. رشد سوسک ها در مکان های مرطوب و تاریک به ویژه سرویس های بهداشتی با سرعت بیشتری انجام می گیرد. بنابراین در اولویت قرار دادن سمپاشی این نقطه نیز بسیار حائز اهمیت خواهد بود. از طرفی دیگر بخش های بیرونی رستوران که همواره در معرض باد یا نسیم های خنک قرار می گیرند، قطعا لوکیشن مناسبی برای حضور انواع حشرات، سوسک و حتی موش ها خواهند بود.

شرکت نگین سبز با بهره گیری از دانش مهندسان ماهر و با تجربه در حوزه خدمت رسانی و سمپاشی رستوران ها، مراکز تهیه غذا ، آشپزخانه های صنعتی و کترینگ ها و ... آمادگی خود را اعلام می کند.

  • 21:47